Om ELPV

ELPV = Electric Personal Vehicle

ELPV sparkesykler er av høy kvalitet med god design og solid kjøreopplevelse. ELPV har testet mange typer elektriske sparkesykler før vi fant de beste for det norske markedet.

Våre sykler skal kunne ta deg raskt og effektivt på både korte og lengre turer, og er perfekt til pendling og bykjøring. Null stress med hverken parkering, bompengering eller kø.

ELPV syklene er av de kraftigste på markedet og skal kunne ta de fleste i bratte oppoverbakker og holde jevn fart over lengre strekninger. ELPV sparkesykler passer best for voksen, ungdom og større barn. Husk maksfart i Norge er 22 km/t, vi oppfordrer til å bruke hjelm og være forsiktig i trafikken. Det er lov å bruke syklene som fortere en maks fart på privat vei.

De modellene vi har valgt ut har vi også tilgang på reservedeler slik at du kan få gjort service og byttet ut deler som er defekt eller utslitt. Mye har vi på lager, men noen ganger må vi bestille opp delene for deg og dette kan ta noe tid. 

Vi har flere modeller og hjelper deg gjerne å finne hvilken som passer deg best.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil teste elektrisk sparkesykkel før du kjøper eller har spørsmål rundt produktene: post@elpv.no

 
Eller bruk vår messenger tjeneste så får du svar raskt!

Å kjøre elektrisk sparkesykkel fra ELPV er effektivt, smart og gøy.